De Boxtelsche Watermolen

De Boxtelsche Watermolen: Uniek erfgoed en levendige molenwinkel

Gelegen in de stad Boxtel in Nederland, staat de Boxtelsche Watermolen, een actief en functioneel stuk erfgoed dat tot op de dag van vandaag opwindende mogelijkheden voor de gemeenschap biedt.

Algemeen overzicht

De Boxtelsche Watermolen is momenteel in bedrijf en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 9 tot 17 uur. Het adres van de molen is Molenstraat 116, 5281JS Boxtel. Bezoekers kunnen daar gemakkelijk naartoe navigeren voor een intrigerende blik op de molen en haar dagelijkse activiteiten. Een telefoonnummer is beschikbaar voor contact: +31 411 674 513.

Verkooppunt en molenwinkel products

Een bijzonder kenmerk van de Boxtelsche Watermolen is de bijbehorende molenwinkel. Balieverkoop is beschikbaar, en er is ook een webshop voor online aankopen. Waar klanten ook hun broodnodige ingrediënten kopen, ze kunnen rekenen op een scala aan producten om uit te kiezen, afhankelijk van hun behoeften.

Het productassortiment van de Boxtelsche Watermolen is divers en bevat biologische en volkoren meelsoorten, zoals tarwe-, rogge-, emmer-, boekweit-, haver-, spelt- en maismeel. Er zijn ook glutenvrije meel- en bloemspopties beschikbaar.

Bovendien verkoopt de molenwinkel additieven zoals biologische broodverbeteraars, enzymmixen, verschillende soorten broodpoeders en glutenpoeders. De bakbenodigdheden variëren van bakpoeder en verse gist tot baksoda. Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van specifieke producten kan variëren, dus het is raadzaam om de webshop te raadplegen of contact op te nemen met de molen voor actuele productinformatie.

Ervaring en traditie in Boxtel

Ondanks dat hij geen extra activiteiten of accommodaties aanbiedt, blijft de Boxtelsche Watermolen een essentieel onderdeel van de Boxtel-gemeenschap. De Watermolen en zijn molenwinkel bieden een unieke, lokale bron voor bakkersbenodigdheden, terwijl ze ook een stukje levende geschiedenis conserven.

Bezoekers en klanten worden aangemoedigd om contact op te nemen met het personeel van de Boxtelsche Watermolen voor eventuele vragen of verzoeken. Het is deze combinatie van erfgoed, gemeenschap en kwalitatieve producten die de Boxtelsche Watermolen tot zo'n bijzondere plaats maken.

Terug naar overzicht