Brabantse bedrijven in de top 100

Dat Brabant gezellig en prachtig is dat wisten we natuurlijk al. Maar het is ook bewezen dat Brabant ondernemend en innovatief is. Op 21 september 2017 heeft de Kamer van Koophandel voor de 12de keer een ranglijst gepubliceerd met 100 innovaties in Nederlandse midden- en kleinbedrijven. Brabant is met 21 nominaties de tweede regio met de meest innovatieve bedrijven. Brabant stimuleert de bedrijven om te innoveren, aangezien innovatie bevorderlijk is voor het bedrijf maar ook voor Brabant.

Innovaties op gebied van?

De innovatie zijn doorgevoerd op het gebied van producten, diensten, processen of organisaties. Door de innovaties hebben de bedrijven de toekomst verzekerd door de omzet te verhogen of bestaande producten, processen of diensten te verbeteren. De hoogste nominatie is voor Greentom Operations. Greentom Operations heeft gewonnen met de groenste kinderwagen ter wereld. Wat houdt dit in? De 'groene' kinderwagen wordt compleet geproduceerd uit gerecyclede grondstoffen. De MKB innovatie top 100 levert voor de genomineerde bedrijven publiciteit, herkenning én erkenning op. Daarbij wordt de zichtbaarheid van de innovatie van het bedrijf aanzienlijk vergroot.

Brabant stimuleert de ondernemers

De provincie Brabant vindt het belangrijk dat bedrijven innoveren. Daarom stimuleert de provincie bedrijven en ondernemers om meer te groeien en ontwikkelen. Om als bedrijf te kunnen groeien en ontwikkelen, dient het bedrijf te innoveren. Door de innovatie ontstaat er groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. De innovatie zorgt voor een groei in de economie en de toename voor arbeidsplaatsen in de regio. Het is dus voor het bedrijf, maar ook zeer voor Brabant, bevorderlijk als ondernemers en bedrijven innoveren.

Terug naar nieuwsoverzicht
Het Brabantse worstenbroodje Lees meer >>
Interieur & verlichting Lees meer >>
Vakantiehuizen in Brabant Lees meer >>
Appartement huren in Brabant Lees meer >>
Breda Lees meer >>
Casino Lees meer >>